Nu er verdens smukkeste mand kåret – Se billeder her!

Mød verdens flotteste og smukkeste mand. I hvert fald er han netop blevet kåret som vinder af skønhedskonkurrencen Mr World 2016. Indiske Rohit Khandelwal er 26 år gammel, og han ernærer sig som skuespiller og model i sit hjemland. Og så er han den første asiat nogensinde, der vinder konkurrencen.

– Jeg føler mig så priviligeret og ydmyget over at være Mr World 2016, siger den nyslåede verdensmand og tilføjer:
Klik for at læse mere

– At være den første inder nogensinde til at vinde denne titel gør mig utroligt stolt og ekstatisk. Jeg vil gerne takke alle mine fans og alle de mennesker, som har givet mig deres velsignelser … Det har været en fantastisk rejse hertil, og jeg kan ikke vente til at se, hvad der nu sker.

Se billeder af ham HER, HER og HER