Hun tog selfie i elevator – men så opdager hun en chokerende detalje?!

Svenske Nicolee var helt alene i elevatoren, da hun tog selfie. Senere opdagede hun, at hun måske ikke var helt alene alligevel.

Opsat hår, oppefra vinkel og et oplagt smil.
Klik for at læse mere

Nicolees selfie i elevatoren havde alt, hvad der skulle til for den perfekte selfie.

Alligevel var der en skræmmende detalje i billedet, da hun nærstuderede hendes øje på billedet. Det skriver Nyheter 24.

Kan du se det skræmmende?

Se billedet HER

Da Nicolee og hendes ven sad og gik igennem hendes kamerarulle fornylig, fik ​​selfien de to venner til at falde bagover af rædsel.

Da de zoomede på Nicolees øje, kunne de nemlig se noget helt suspekt. Et objektet afspejlede sig i Nicolees øjne og lignede omridset af et fremmed væsen eller en person.

Ifølge Nicolee var hun helt alene på det tidspunkt, hvor billedet er taget.

– Jeg var forvirret, da jeg så billedet og spekulerede på, om jeg virkelig så rigtigt, siger Nicolee til Nyheter24.

Det uhyggelige billede fik Nicolee til at henvende sig til en stor Facebook-gruppe for at få råd og tips om, hvad billedet muligvis kunne forestille.

Der gik ikke lang tid, ​​før reaktionerne begyndte at komme. Alle kommentarer hævdede også at se en person i Nicolees øje.

Nogle kommentarer gik på, at de sked i bukserne af skræk, mens andre ønskede at gå hjem til sin mor og sove.

Et par mennesker spekulerede over, om Nicolee havde mistet nogen tæt på hende, der kunne være hendes skytsengel. Men de fleste mennesker forsøger at finde logiske forklaringer, så som det er en form for refleksion fra mobilen.

Efter alle de lange kommentartråde med teorier og uhyggelige konklusioner har Nicolee egen fornemmelse af, hvad det måtte være.

– Ifølge mig er det en mand, der er i billedet. Jeg tror, det har været noget overnaturligt, for jeg har været igennem længere tid set nogle overnaturlige ting. Men jeg var lidt usikker, hvad det var, så jeg blev overrasket over, at mange andre så det samme, siger Nicolee til Nyheter24.

Hun siger, at i hendes nuværende lejlighed har hun set en mandlig forklædning to gange, som gik ud i soveværelset.

– Jeg har et værelse, som jeg altid har syntes, har været ubehageligt at være i. En dag havde vi gæster som blev og sov. Da de opholdt sig i rummet natten over, så sagde de, at de havde set en mand og en kvinde skændes. Derfor mener jeg også, at der er dårlig energi der, siger Nicolee.

Hun siger også, at hun en dag hørte meget tydelige skridt på trappen og uden for badeværelsedøren derhjemme.

– Jeg gik i panik og troede virkelig, at der var en, som havde brudt ind. Men døren var låst, og der var ingen til stede. Dette er blot en del af, hvad der er sket for mig i denne særlige lejlighed, siger Nicolee afslutning på Nyheter24.

Hvad der rent faktisk skjult i billedet på øjet, og hvad det kan være for naturlig forklaring, er det op til dig.