Hun blev chikaneret af en mand på en løbetur – Men så sker dette da hun vender sig om?!

Da Julia Price var ude på sin daglige løbetur, blev hun pludselig udsat for grov chikane af en ukendt mand. Han råbte skældsord efter hende, og blev ved, selvom Julia ignorerede ham.

Da Julia til sidst fik nok, og vendte sig om for at konfrontere manden, kom en lille dreng hen og gjorde noget utroligt.

“Jeg var ude på min daglige løbetur, da jeg pludselig hørte en mand råbe af mig, tilstrækkeligt højt til at jeg kunne høre det gennem mine hovedtelefoner. ‘Sexede pige, hallo sexede pige!’ Han blev ved med at råbe det samme, men jeg besluttede mig for bare at ignorere ham.

At jeg ignorerede ham, virkede til at gøre ham vred, så nu råbte han ‘F*ck dig, din dumme b*tch!’ Hav i tankerne, at han var ordentligt klædt, og det virkede til, at han havde frokostpause fra sit kontorjob.

Det var mit triggerpunkt. B-ordet. Jeg rev mine hovedtelefoner af, og var klar til at forsvare mig selv, da en lille dreng, der gik ved siden af sin mor og lillesøster i en barnevogn, standsede op, og kiggede på manden. Så sagde drengen:

‘Hallo, det er ikke pænt at sige det til hende, og hun kunne ikke lide, at du råbte af hende. Du bør ikke gøre det, for hun er en rigtig sød pige, og jeg tillader ikke, at nogen siger dumme ting til andre mennesker.’
Klik for at læse mere

Manden blev flov, og begyndte at pakke sin mad sammen for at gå væk. Jeg spurgte moderen, om jeg måtte kramme hendes søn (han hed James), og jeg fortalte ham, hvor taknemmelig jeg var for det han gjorde. Han trak bare på skuldrene og sagde: “Jeg ville bare sørge for, at dit hjerte var okay.’

Ifølge hans mor, var dette ikke usædvanligt for James. Tak til alle mødre og fædre, der opdrager den næste generation til at være stærke og modige, og til at være små engle her på jorden for alle. Jeg er så rørt.”

Vi kan kun være enige med Julia, i hvad hun siger. Børn som James er et symbol på håb for os alle, og vi mener, at vi alle har det indeni os – at vi er i stand til at forsvare alle og udvise omsorg for vores medmennesker. Du må meget gerne dele artiklen, hvis du værdsætter drengens handling lige så meget, som vi gør!