Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viralenyheder.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viralenyheder.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/viralenyheder.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-clone-template/main.php on line 119
Forældre kørte rundt med død baby i bilen: Med sig havde de et brev, der forklarede tragedien

Forældre kørte rundt med død baby i bilen: Med sig havde de et brev, der forklarede tragedien

Et ulykkeligt par advarer nu andre forældre, efter de mistede deres lille datter kun få dagen efter hendes fødsel.

Jazmine Sands Sheehan og hendes kæreste Kevin var ovenud lykkelige, da deres lille datter Isabella kom til verden i maj, men kun seks dage efter, var glæden vendt til sorg for de nybagte, irske forældre. Det skriver Mirror.

Den lille pige led nemlig af en fatal hjertefejl, som lægerne ikke have opdaget under graviditeten. Ved fødslen vejede Isabella kun lidt over to kilo, men den lille pige var i live og lod umiddelbart til at have det godt.

– Alt var perfekt. Hun græd ved fødslen og vi kyssede og puttede (med hende, red.) bagefter. Alt lod til at være fint, fortæller Jazmine Sands Sheehan.

Men lægerne var bekymrede. Der var nemlig noget galt med Isabella, og hun blev derfor flyttet fra hospitalet i Kerry til en specialistafdeling på et andet hospital i Dublin.

– Hun blev diagnosticeret med en alvorlig hjertefejl. Lægerne i Dublin måtte konsultere med læger på Great Ormond Street Hospitalet i London, men her var man forbløffet over, at Isabella overhovedet blev født i livet – hendes tilstand taget i betragtning, fortæller Jazmine Sands Sheehan.

Den lille piges tilstand blev dog værre og værre, uden at lægerne var i stand til at hjælpe hende.

– En torsdag morgen blev vi taget med ind i et privat rum, hvor de fortalte, at der ikke var noget, de kunne gøre for at redde Isabella. Jeg havde ellers en notesbog klar for at notere, hvilken behandling de ville anbefale, men desværre var der ingen plan – ingenting de kunne gøre. Vi ville miste hende. Hendes stakkels hjerte var for medtaget, fortæller en ulykkelig Jazmine Sands Sheehan.

Som en af de sidste ting her i livet nåede Isabella lige at smile til sine forældre, før hendes lille hjerte gav op.

Efterfølgende ønskede de ulykkelige forældre ikke, at Isabella skulle forblive på hospitalet. Hun skulle med hjem, og dermed måtte Jazmine og Kevin selv stå for at fragte det lille barnelig hele vejen hjem.

For at sikre sig, at de to ikke kom i problemer, skrev hospitalet dog en seddel, der forklarede de tragiske omstændigheder i tilfælde af, at parret blev stoppet af politiet på vejen.
Klik for at læse mere

– Kevin og jeg var så fortvivlede, at alt vi ønskede, bare var at komme hjem. Det var først bagefter, vi spekulerede om det (måden at fragte Isabella hjem på, red.)

Med sedlen i hånde fastgjorde Jazmine og Kevin deres døde datter i en babystol og kørte derefter hjem for at forberede begravelsen.

Efterfølgende har Jazmine Sands Sheehan udtrykt stort taknemmelighed overfor den måde, som hospitalet har hjulpet den lille familie på, men alligevel har hun nu startet en kampagne i Isabella’s navn, der har til formål at hjælpe andre forældre, der måtte havne i samme situation.

Jazmine opfordrer nemlig på det kraftigste til, at alle gravide kvinder for fremtiden får en screening, der kan afslører, om spædbarnet lider af hjerte-abnormiteter i den senere fase af graviditeten.

– Mit ultimative mål i Isabella’s navn er at få alle gravide til at blive screenet for hjertefejl. Hjertet er det vigtigste organ i kroppen, og ethvert ufødt barn fortjener at blive screenet for mulige defekter og abnormiteter, fortæller hun.

– Nøgleordet er forberedelse. Forældre fortjener at vide, så tidligt som muligt, om de står i en situation som den, vi stod i. Hvis vi havde vidst det bare lidt tidligere, så kunne vi have forberedt os selv samt vores syvårige søn, Keelan forklarer hun og under streger, at ingen bør bringe deres døde børn hjem i deres egen bil.

– Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at vi ville køre lille døde pige hjem – spændt fast i en babystol i vores bil, lyder det.

Isabella blev efterfølgende begravet i en fin lyserød kiste.

– Jeg ønsker bestemt ikke, at andre mødre eller fædre skal gå gennem det, vi har været igennem, slår hun fast..