Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viralenyheder.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viralenyheder.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/viralenyheder.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-clone-template/main.php on line 119
ENDELIG: Her er vækkeuret som giver dig orgasme!

ENDELIG: Her er vækkeuret som giver dig orgasme!

Vækkeuret koster 455 kroner og har 27 forskellige vibratorindstillinger.

Nogle foretrækker en høj og ulidelig alarm, mens andre helst vil vækkes blidt og langsomt. Vores præferencer, når det kommer til måden at vågne på, er forskellige, men de fleste kvinder kan nok blive enige om, at dette nye vækkeur er som sendt fra himlen:
Klik for at læse mere

Et vækkeur, der vækker dig med en orgasme.

Se vækkeuret HER

Vækkeuret fungerer som en tidsindstillet vibrator. Vibratoren kan indstilles til at starte mildt og ende ud i en mere intens vibration. Er du til et andet ‘vibratormønster’, er der nok at vælge mellem, for uret har 27 forskellige vibratorindstillinger.

Vækkeuret har også en snooze-funktion.

Det specielle produkt skal om aftenen placeres i kvindens underbukser, så den brede flade rammer klitoris. Resten af uret placeres mellem benene.

Urets vibrator larmer ikke, men det vil nogen nok mene, at prisen gør. Uret koster 69 pund, hvilket svarer til 455 kroner. Men uret kan også bruges til andet end vækning:

– Jeg havde vibratoren på til en romantisk middag. Jeg havde timet vibratoren til at begynde, da vi nåede til desserten, hvor vi så solen gå ned over vandet. Tjeneren må have tænkt, at jeg ikke havde fået creme brulé i månedesvis, skriver en af brugerne i en bedømmelse.

Vækkeuret hedder ‘Little Rooster alarm’ og er sjovt nok udsolgt på verdensplan. Du kan dog forudbestille den, og ifølge hjemmeside leverer firmaet til hele verden med en fragtpris, der svarer til 46 kroner.