Disse tre vilde løver fandt en lille grædende pige – Men gør så det uventede?!

Denne historie beviser, at lignelsen “modig som en løve” passer meget godt.

Da en 12-årig pige forsvandt nær den etiopiske hovedstad Addis Ababa i 2005, forberedte alle sig på det værste. Myndighederne ledte efter hende i en uge, men fandt ingen spor af pigen.

Men pludselig fik man et stort gennembrud i sagen – man havde fundet pigen i nærheden af Bita Gener, og hun var i live. Men hvem de fandt hende sammen med, var det mest overraskende.

PIGEN VAR BLEVET KIDNAPPET AF SYV MÆND, SOM VILLE TVINGE HENDE TIL AT GIFTE SIG MED EN AF DEM. DEN 12-ÅRIGE PIGE BLEV UDSAT FOR GROV MISHANDLING, MEN BLEV REDDET AF DE MEST USANDSYNLIGE HELTE: TRE VILDE LØVER.

Mishandlingen havde fanget de vilde løvers opmærksomhed, og ved et mirakel havde de jaget mændene væk, som havde kidnappet pigen. Da myndighederne fandt pigen, havde løverne vogtet over hende en halv dag.

“De stod vagt, indtil vi fandt hende, og efterlod hende herefter som en gave, og gik tilbage ind i skoven”, fortalte politimanden Wondimu Wedajo til Fox News.

Pigen, der var den yngste i en søskendeflok på fire, var selvfølgelig chokeret over angrebet, og var nødsaget til at modtage behandling for sine skader.

Løverne havde virkelig dukket op i sidste øjeblik, men spørgsmålet på alles læber var hvorfor de vilde løver ikke også havde angrebet pigen? Man havde en teori om, at løverne forvekslede pigens gråd med en klynkende løveunge, og derfor havde de følt et behov for at beskytte hende.
Klik for at læse mere

“Hvis løverne ikke havde reddet hende, var det hele endt meget værre. Disse unge piger bliver voldtaget og mishandlet, hvilket ofte skyldes, at man ønsker at tvinge dem til at blive gift”, fortalte Wedajo.

Det var som om løverne vidste, at pigen var i fare, og at hun havde brug for hjælp. Løverne forsvandt, før nogen havde muligheden for at takke dem, men ingen vil nogensinde glemme dette mirakel.

Du må hjertens gerne dele denne artikel med dine venner på Facebook, hvis du også synes, at disse løver i sandhed er nogle helte!

Se billedet af løverne HER