Betjente smadrede bilruden for at redde baby fra varm bil – så opdagede de deres fejltagelse

Den 23. juli i år modtog politiet i Boston flere opkald om et spædbarn, der sad alene i en glohed bil på en parkeringsplads. Da politiet ankom til stedet, så de en baby sidde i en barnestol på bagsædet af en bil. Babyen bevægede sig ikke, og betjentene gjorde det, alle ville have gjort i situationen – de smadrede bilruden.
Da de påbegyndte genoplivningen af babyen, indså betjentene dog, at der var noget helt galt – det viste sig nemlig, at babyen var en dukke.

Dukken var en såkaldt “Reborn Doll”, som er fremstillet af silikone og ser meget realistisk ud, selv på tæt hold. Det var derfor ikke overraskende, at betjentene troede at det var en baby, eftersom de så den gennem en bilrude.
Klik for at læse mere

Bilens og dukkens ejer, Carolynne Seiffert, var begyndt at samle på denne type af dukker efter hendes søns tragiske død.

“Jeg ønsker at intet af dette var sket! Men jeg kan godt lide denne slags dukker, og ville have hende med mig”, fortæller Carolynne i en erklæring ifølge Boston CBS Local.

Politiet skulle betale erstatning for skaderne på bilen, og Carolynne har efterfølgende sat et klistermærke på bilen, som forklarer hendes situation, i håb om at undgå flere misforståelser.

Se billede af babyen HER